Turism

Coasta de Azur: plajă, mare & more

Coasta de Azur: plajă, mare & more

King Travel v-a pregătit un nou program încântător de vacanță: Sudul Franței și Nord-Vestul Italiei, mai exact Coasta de Azur până la Cannes.

Sudul Franței are o frumusețe care îți taie răsuflarea. Cu o climă excelentă, marea albastră și strălucitoare, plajele umbrite de pini, aromă de ierburi, lavandă și satele construite din caramidă arsă, așezate în peisaje stâncoase spectaculoase, Riviera Franceză și-a câștigat un loc fără egal printre zonele de vacanța cele mai stilate din lume. Ne așteaptă o bogăție de muzee, grădini, fântâni și palmieri, dar și străduțele întortocheate ale orașelor vechi, cu un farmec pitoresc. Este greu de explicat în cuvinte, dar mai ușor de imaginat. Pentru că sentimentul de a fi acolo, prezent, este cumva unic și te eliberează de orice stres sau grijă… Este o senzație, fie ea și de moment, că poți fi stăpânul lumii…Bun venit în Côte d’Azur!

Dacă oamenii au fost martori ai acestei minuni a naturii încă de acum 3000 de ani, a fost nevoie să vină anul 1887 pentru ca scriitorul francez Stéphen Liégeard să dea acest nume coastei în romanul cu același nume: La Côte d’azur. Scriitorul, născut în orașul Dijon din departamentul francez Côte-d’Or, a înlocuit cuvântul aur cu azur, rezultând binecunoscuta denumire Coasta de Azur.

Astfel, Regele Călător (KING TRAVEL) vă invită într-o excursie de vis la MONTE CARLO- NISA- CANNES – EZE- MILANO- PADOVA-VENETIA. Plecarea se va face în data de 30 august 2019 din Timișoara. Prețul este 500 euro + 250 lei/ persoană și include transport cu autocar climatizat, 7 cazări cu mic dejun, asistență turistică.

Vizităm două țări, Italia și Franța. Trecem întâi prin Veneția, orașul ce a făcut cândva jocurile politice în întreg bazinul Mediteranei. Turul orașului cuprinde Piața San Marco, locul în care, în fața Catedralei San Marco și a Dogelui se revărsau darurile corabierilor ce străbăteau mările. Traseul continuă cu Podul Rialto, locul din care se poate admira măreția apusă a nobililor venețieni.

Apoi în Franța vom vizita în zona înaltă a orașului: Catedrala Notre Dame, Oceanograful, Palatul Regal, apoi coborâm pe lângă Portul de Iahturi, pe Circuitul de Formula I, pe lângă celebrul Casino, în zona exclusivistă a magazinelor de lux. Tur de oraș pietonal în Nisa: Corso Saleya, Opera, Piața de Flori, Promenada Englezilor, Piața Massena, Cazinoul. Pornim apoi spre Cannes. Plimbare prin zona Portului de Iahturi, Primăria, Palatul Festivalurilor, Cazinoul, celebra Promenada “Croisette” cu șirul hotelurilor de lux și plajele lor. Iubitorii de distrație pot face o excursie extra la Saint Tropez.

În speranța că v-am făcut curioși să ne urmăriți, vă invităm să mergeți împreună cu noi pe COASTA DE AZUR. Mai multe detalii găsiți aici: https://www.kingtravel.ro/package/franta-monte-carlo-nisa-cannes-eze-milano-verona-padova-venetia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*