Administrație

Primăria organizează BEGA MUSIC FESTIVAL, ediția I

Primăria organizează BEGA MUSIC FESTIVAL, ediția I

Municipalitatea iniţiază în acest an un concurs de interpretare vocală și de creație sub numele  BEGA MUSIC FESTIVAL.

Scopul este acela de a identifica și  de a susține tinerii interpreți ai Timișoarei, cât și de a încuraja compozitorii timișoreni.

Marţi au început oficial înscrierile, termenul limită fiind 20 mai la ambele secțiuni. Sistemul de înscriere este diferit:

  1. Soliștii vocali concurenți trimit fișa de înscriere la adresa de e-mail boe@primariatm.ro.Preselecţia lor are loc în data de 25 mai, ora 10, la sala Capitol. Concurenții prezintă la preselectie două piese, iar în finală una din cele două.
  2. Compozițiile se depun la registratura PMT – camera 12, primind număr de înregistrare, pe plic specificându- se doar un motto. Piesa va fi pe CD sau stick, comisia neavând posibilitatea să cunoască numele autorului piesei. După validare pentru finală, se vor afișa piesele câștigătoare pe pagina de facebook Evenimente Primăria Timișoara.

Concursul propriu- zis se va desfășura vineri, 7 iunie, în cadrul Festivalului Artelor Timișorene, pe scena din Piața Victoriei, iar premierea câștigătorilor va avea loc în 9 iunie.

Premiile constau în sume de bani, după cum urmează:

Secțiunea interpretare vocală:

Premiul I                   2000 lei

Premiul al II- lea     1500 lei

Premiul al III-lea     1000 lei

Mențiuni    2              500 lei

Secțiunea creație:

Premiul I                    4000 lei

Premiul al II- lea      3000 lei

Premiul al III-lea      2000 lei

Mențiuni    2              1000 lei

Pot fi oferite și alte premii speciale din partea partenerilor și a sponsorilor. Regulamentul concursului și fișa de înscriere le găsiţi AICI.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*