Politic

Deputatul Cornel Sămărtinean: “PMP Timiș nu va vota bugetul județului Timiș”

Deputatul Cornel Sămărtinean: “PMP Timiș nu va vota bugetul județului Timiș”
Adora Beauty

Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară Timiș nu vor vota bugetul județului Timiș, care va fi dezbătut mâine în cadrul ședinței de plen a CJT.

Anunțul a fost făcut azi chiar de președintele filialei județene, deputatul Cornel Sămărtinean. Acesta își justifică decizia în urma unei analize a proiectului bugetului județului Timiș, dar și după ce propunerile consilierului județean PMP nu au fost luate în seamă.

Deputatul Cornel Sămărtinean spune că peste 70% din bugetul CJ pe anul 2019 este direcționat către social.

PSD-ALDE astăzi nu înțeleg să se comporte ca într-o democrație adevărată pe care cu toții ne-o dorim. Și Guvernul de la București a depus în dezbatere publică bugetul și l-a lăsat în dezbaterea parlamentarilor de vineri, de la ora 12 până luni la prânz, o perioadă nu numai insuficientă, extraordinar de scurtă pentru a discuta cu adevărat la modul serios bugetul unei țări. La fel și actuală administrație, a depus în dezbatere publică opt zile un buget al județului nostru, care este extraordinar de important și care sigur, ar fi trebuit conform legii 502/2003 cel puțin 30 de zile în dezbatere. Acesta ar fi un prim motiv pentru care noi considerăm că acest buget este unul ilegal. Al doilea este același ca și anul trecut, componența preponderent socială pe care din păcate o constatăm și în anul 2019. Pentru acest motiv la nivelul conducerii centrale județene a Partidului Mișcarea Populară s-a luat decizia de a nu vota acest buget și în consecință votul nostru va fi unul negativ”, a explicat deputatul PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*