Politic

Vicepreședintele CJT, Valentin Tudorică: Centrul Timișoarei este împodobit de flori, iar zonele învecinate, “împodobite de gunoaie”!

Vicepreședintele CJT, Valentin Tudorică: Centrul Timișoarei este împodobit de flori, iar zonele învecinate, “împodobite de gunoaie”!
Adora Beauty

Primăria Timișoara și-a asumat obligația de a construi stația de compostare deșeuri verzi, obligație ce rezultă din documentul de poziție privind modul de implementare a Proiectului “Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Timiș” care urma să deservească zona 1 Timișoara. Angajamentul Primăriei Timișoara trenează de mai bine de 4 ani iar Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Deșeuri Timiș (ADID) a trimis numeroase notificări în acest sens.

În același timp, Primaria Timișoara se plânge că nu se găsesc soluții eficiente pentru rezolvarea problemei deșeurilor verzi la nivelul municipiului.

Am fost consternat când am descoperit că Primăria Timișoara a dat un angajament în urmă cu 4 ani privind această problemă a deșeurilor, angajament pe care nici în zi de astăzi nu l-a pus în aplicare. Sunt vicepreședintele CJT și președintele ADID doar de o lună și am început să pun lucrurile în ordine și în mișcare. Este inadmisibil ca Timișoara să fie în centru împodobită de flori iar în zonele imediat învecinate, “împodobită de gunoaie”! Îi reamintesc primarului Nicolae Robu să cuprindă în bugetul pe 2019 acest angajament pe care și l-a asumat”, a precizat vicepreședintele CJT și președintele ADID, Valentin Tudorică.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*