Administrație

Parcările din județul Timiș, invadate de gunoaie. Ce măsuri ia CJ

Parcările din județul Timiș, invadate de gunoaie. Ce măsuri ia CJ

Din luna mai va începe un program de reabilitare a parcărilor în județul Timiș. Consiliul Județean demarează o campanie de igienizare și reamenajare a drumurilor și, mai ales, a parcărilor pe care le gestionează în județul Timiș.

Oricâte coșuri de gunoi s-ar instala pe marginea drumurilor, acestea par insuficiente pentru cantitatea mare de deșeuri lăsate de șoferi sau de alte persoane care au treabă prin astfel de zone. De altfel, nici campaniile de ecologizare efectuate des pe marginea drumurilor nu au prea mare efect. De la resturi menajere până la moloz, aparatură electrocasnică, animale moarte și chiar cauciucuri, în parcări și pe marginea drumurilor găsești aproape orice, mai puțin un loc civilizat și curat pentru pauza șoferilor.

Azi, împreună cu colegii, am identificat 14 parcări unde sunt montate deja 8 containere, mai urmează șase containere astfel încât să dăm posibilitatea oamenilor să pună gunoaiele în acestea, să nu mai arunce pe câmp sau în șanț. Vom porni din această primăvară modernizarea acestor parcări. Modernizarea, felul în care ne gândim vor fi prezentate la timpul respectiv”, a transmis vicepreședintele CJ Timiș, Nicolae Oprea.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*