Social

Doi copii s-au pierdut duminică în mulţimea de oameni de la Timfloralis

Doi copii s-au pierdut duminică în mulţimea de oameni de la Timfloralis

Aveți grijă de copii în zonele aglomerate deoarece se pot rătăci foarte ușor de părinți!

Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de duminică, în Piața Victoriei, în jurul orei 19.00, au găsit o fetiță de aproximativ trei ani, care era speriată, plângea după mama ei și nu se putea comunica cu ea. Polițiștii locali au trecut la verificări reușind după aproximativ 20 de minute să o identifice pe mama micuței, care a declarat că locuiește în Germania și micuța nu știe limba română de aceea nu a reușit să spună cum o cheamă. A declarat că fetița s-a pierdur de ea în aglomerația din piață.

La scurt timp, de această dată în Piața Libertății, polițiștii locali au găsit un alt copil, un băiețel de aproximativ patru ani, care era derutat și spunea că s-a pierdut de părinți. Polițiștii locali au apelat la reprezentanții teatrului, care aveau amplasată o scenă în Piața Libertății, pentru a anunța părinții la microfon că li s-a găsit copilul. Aceștia au răsuflat ușurați când au văzut că micuțul este în regulă.

Poliția Locală Timișoara constată că numărul unor astfel de cazuri a crescut în ultima perioadă și de aceea recomandă din nou părinților ca atunci când sunt în zone aglomerate, cum sunt Piața Victoriei, Piața Libertății, Unirii și altele, să fie mai atenți și să aibă grijă de copii deoarece se pot rătăci foarte ușor, iar în cazul în care acest lucru se întâmplă să sune imediat la numărul de urgență 112.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*