Social

Ce sancţiune a primit un pieţar care a crezut că poate înşela regulile

Ce sancţiune a primit un pieţar care a crezut că poate înşela regulile

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au verificat, în weekend, modul în care se desfășoară actele de comerț la piața volantă din parcarea de la Stadionul Dan Păltinișanu.

Astfel de verificări au loc periodic atunci când se desfășoară piața respectivă. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii locali au depistat un producător agricol care vindea mai multe produse precum legume în incinta pieței, dar despre care, la verificări, a declarat că au fost achiziționate din Piața de Gros. Comerciantul a fost amendat cu 2.000 de lei.

De asemenea, comerciantului și tuturor membrilor familiei consemnați în carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol li s-a interzis dreptul de a mai comercializa produse agroalimentare în piețele volante din Timișoara pentru o perioadă de 12 luni de la data aplicării sancțiunii, în cazul în care va fi depistat încălcând interdicția fiind din nou sancționat iar produsele urmând a fi ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii locali atrag atenția comercianților să respecte legislația din domeniu pentru a nu fi sancționați și pentru a nu li se interzice dreptul de a practica acte de comerț în piețele volante.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*