Life-style

Artişti români de excepţie şi abonamente VIP GOLD reduse la DISKOteka

Artişti români de excepţie şi abonamente VIP GOLD reduse la DISKOteka

Moda a fost influențată și de muzică de-a lungul timpului, iar doamnele purtau o vestimentație caracterizată prin eleganță, simplitate și bun gust, caracteristici pe care le întâlnim și la cele trei doamne ale muzicii anilor 80-90.

„În cel mai scurt timp vom anunța programul cu artiștii români care vor cânta la DISKOteka Festival pe scenele 3 și 4. Este vorba despre artiști și trupe din țara noastră, reprezentativi pentru muzica anilor ’80 și ’90 care vor fi premiați cu această ocazie pentru că ne-au încălzit sufletele și pentru că ne-au făcut zilele tinereții mult mai frumoase”, au transmis organizatorii Festivalului DISKOteka.

Abonamente cu asigurare aici: http://bit.ly/FestivalDISKOteka

DISKOteka Festival 2019 își propune să reînvie anii tinereții, plini de sentimente contradictorii precum nostalgia, exuberanța și emoția primei iubiri.

Cumpără abonamente cu reducere la VIP GOLD cu ocazia Floriilor și beneficiezi de cea mai tare experiență retro din Europa. Beneficiezi de acces separat, locație acoperită, catering, băuturi la discreție, suveniruri și, în fiecare seară după încheierea main-eventului, participi la un party privat unde ai ocazia să-i întâlnești pe unii dintre artiști.

Preț VIP GOLD: 2.000 lei ➡ Preț redus: 1.500 lei

Mai sunt doar 90 de locuri disponibile. Campania este valabilă pentru achiziționarea a cel puțin 6 abonamente.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*