Politic

PNL vs. Liviu Dragnea. Liberalii au lansat campania #NimicEstiTuChallenge

PNL vs. Liviu Dragnea. Liberalii au lansat campania #NimicEstiTuChallenge

Liberalii au lansat în online o campanie împotriva PSD, atacând deja celebra replică a lui Liviu Dragnea către cetățeanul de la Suceava: ”Nimic ești tu!”. PNL a înregistrat domeniul de internet ”nimicestitu.ro”, care se redirecționează către pagina de internet a campaniei PNL, unde este postat un clip care îl arată pe Liviu Dragnea la mitingul desfășurat joi la Suceava și pe susținătorii săi agresându-l pe acel cetățean care a răspuns ”nimic” la întrebarea președintelui PSD ”Ce am făcut noi?”

”Liviule, ne dai iarăşi în judecată? Ți-am cumpărat din nou domeniul”, îl întreabă Pavel Popescu, coordonatorul campaniei online a PNL pe liderul PSD.

”PNL lansează campania #NimicEstiTuChallenge. Toți românii sunt invitați să se filmeze și să-și posteze următorul mesaj pentru Liviu Dragnea, pe paginile personale de facebook: «”Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Și ai să vezi că nimic ești tu!” Vă provoc să vă înregistrați cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si să postați filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge E timpul să scăpam de PSD. E timpul României»”, a declarat Pavel Popescu pentru Digi24.ro.

În urmă cu două săptămâni, PSD a deschis două procese împotriva liberalilor, din cauză că aceștia au înregistrat pe numele PNL domeniul de internet romaniameritamaimult.ro. Odată accesat, domeniul afișează mesajul ”Error 20-20, PSD not working”, după care se redirecționează către pagina de Facebook a PNL.

Sursa: DIGI24.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*