Administrație

CJ Timiș semnează contractele pentru modernizarea a două drumuri județene

CJ Timiș semnează contractele pentru modernizarea a două drumuri județene

Consiliul Judeţean Timiş va semna, în perioada următoare, contractele pentru modernizarea a două tronsoane de drumuri judeţene.

Imediat după parafarea documentelor, va fi dat şi ordinul de începere a lucrărilor, a anunţat la Radio Timişoara, preşedintele CJT, Călin Dobra.

„Vom semna contractul la Sânmartinul Maghiar – Sânmartinul German și la drumul care leagă Topolovățul de Brestovăț și cu acces la colegii noștri din județul Arad. La momentul semnării contractului, în cel mai scurt timp vom da și ordinul de începere a lucrărilor și sper ca în această vară și toamnă să putem transforma județul Timiș din punct de vedere a infrastructurii rutiere în o infrastructură modernă, care, pe lângă realizarea modernizării drumurilor, va duce și la sporirea capacității de trafic, adică la unele drumuri județene transformate din două benzi la patru benzi”, a declarat Călin Dobra.

Printre drumurile care vor fi extinse la patru benzi se numără cel care leagă Timişoara de Moşniţa Nouă. Consiliul Judeţean a reuşit să obţină avizele de mediu şi a finalizat proiectul tehnic astfel că în curând va fi lansată licitaţia,  a mai precizat, la Radio Timişoara, Călin Dobra.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*