Social

Polițiștii locali în acțiune în cartierele Iosefin, Dâmbovița și Elisabetin

Polițiștii locali în acțiune în cartierele Iosefin, Dâmbovița și Elisabetin

Polițiștii locali au continuat acțiunile în cartierele orașului, cu efective mărite, în cursul zilei de joi aceștia fiind prezenți în cartierele Iosefin, Dâmbovița și Elisabetin, în cadrul unei noi serii de acțiuni organizate de Poliția Locală Timișoara în cartierele municipiului. Acţiunea a început săptămana trecută, cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

Astfel, în urma acțiunii de ieri, s-a relaționat cu 215 cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care existența unor rampe de deșeuri pe bdul 16 Decembrie, autovehicule abandonate în parcarea Pieței Iosefin, parcarea neregulamentară pe str. C. Brancoveanu, caini fără stăpan pe str. Tansilvania, gropi în carosabil etc. În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de trei locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, în alte 24 de locații fiind aplicate somații în cazul unor astfel de autovehicule abandonate, 7 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 19 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*