Administrație

Locuitorii din Utvin pot depune cereri pentru racordarea la gaz

Locuitorii din Utvin pot depune cereri pentru racordarea la gaz

Se extinde reţeaua de gaz din satul Utvin, comuna Sânmihaiu Român. Potrivit primarului comunei, Viorel Mărcuți, locuitorii pot depune cereri pentru încheierea unui contract.

„În urma discuțiilor cu președintele grupului Premier Energy, cei care au preluat Consiliul de Administrație și automat societatea TIMGAZ, am ajuns la o înțelegere în sensul că începând de săptămâna viitoare cetățenii noștri care doresc extinderi și branșamente se vor prezenta la sediul societății TIMGAZ, în localitatea Utvin, pentru a-și depune cereri și tot ce înseamnă documente necesare pentru încheierea unui contract cu societatea respectivă”, ne-a spus edilul.

Viorel Mărcuți a mai precizat că există două etape ale protocolului. Astfel, se vor extinde rețele în zone unde deja există rețea existentă, iar în etapa a doua, probabil că mai spre finele anului, se va interveni și în zonele unde nu există deloc conductă de magistrală de gaz.

„E important ca oamenii să meargă să-și depună documentele acolo, să își exprime dorința. Automat la extindere se va cofinanța undeva la 4,45 euro metrul liniar de către oamenii care-și doresc gaz”, a transmis Viorel Mărcuți, primarul comunei Sânmihaiu Român.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*