Life-style

Andreea Marin vine la DISKOteka Festival

Andreea Marin vine la DISKOteka Festival

Andreea Marin se alătură vedetelor care confirmă prezența la cel mai mare festival de muzică al anilor `80-`90 din Europa, ce va avea loc la Timișoara între 31 mai și 2 iunie.

Vedeta își reamintește cu nostalgie de vremurile chefurilor de apartament, casetele video primite din străinătate, dar și de moda predominantă în acea perioadă, cu “buricul la vedere”, după cum spune chiar ea.

 

„Festivalul Diskoteka de la Timișoara se apropie și îmi place tare mult ideea, mă duce cu nostalgie și bucurie spre vremuri atât de frumoase! Distracția nu a însemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate în cluburi și pub-uri de fițe. Chiar și trăind într-o perioadă conservatoare, liceenii în anii ‘90 se distrau atât de bine, diferit față de ținerii zilelor noastre. În ciuda resurselor limitate, nu lipseau chefurile de apartament cu muzică în surdină sau cele din cămin, pentru cei care invătau la distanță de casă. Insă farmecul acelor petreceri, cărora mulți le duc astăzi dorul, era dat tocmai de concertele trupelor pe care românii le descopereau prin casetele video primite din străinătate. Este perioada vestimentației cu „buricul la vedere”, a bustierelor colorate fosforescent, a pantalonilor de piele și a muzicii „misto”. Cine nu a fredonat măcar o dată melodiile unor interpreți iubiți de toată lumea precum Snap, Sabrina” mărturisește artista.

Andreea Marin le face astfel o surpriză fanilor și oferă 5 invitații duble la DISKOteka pentru 5 nostalgici ai frumoasei perioade disco: “Diskoteka este festivalul dedicat celor cu insomnii din cauza primului amor, celor care derulau casetele pentru a asculta la nesfârșit muzică disco, celor care își imaginau că sunt Michael Jackson. Exersau pașii moonwalk în spatele blocului și, desigur, și acelora care fredonau, într-o engleză imprecisă, refrenele iubite, cu diferite ocazii. Piesele acelor ani sunt reinventate de DJ-ii zilelor noastre și ascultate cu plăcere!”, scrie vedeta pe contul său official de Instagram.

Dacă vrei să retrăiești amintiri din DISKOteka împreună cu Andreea Marin, intră pe Instagram @andreeamarinromania și participă la giveaway sau vizitează site-ul www.diskoteka.ro, acolo unde îți poți achiziționa abonamentul la cel mai tare show de muzică retro din Europa.

Sursa: diskotekainfo.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*