Administrație

Tinerii însurăței din Buziaș vor primi un copac pe care îl vor sădi în Parcul Central

Tinerii însurăței din Buziaș vor primi un copac pe care îl vor sădi în Parcul Central
Adora Beauty

O vorbă din popor spune că omul nu este împlinit până când nu plantează un copac. De această părere sunt și autoritățile din Buziaș, care îi îndeamnă pe tinerii însurăței să participe la sădirea unui arbore.

Tinerii din Buziaș care se căsătoresc vor avea posibilitatea să adopte … un copac. Ideea a fost lansată de autoritățile locale, care au în plan să populeze parcul cu diverși arbori precum stejari, nuci sau aluni. Astfel, cei care își vor întemeia o familie vor ”adopta” arborii din prima zi de căsnicie. Potrivit edilului Sorin Munteanu, odată depuse actele la Starea Civilă, tinerii vor primi și un copac pe care îl vor sădi în Parcul Central din Buziaș.“Purtăm discuții să achiziționăm stejari, nuci sau aluni care vor fi plantați în Parcul Central de către tinerii proaspăt căsătoriți. Ne dorim să inițiem această acțiune începând chiar din luna aceasta, aprilie”, a precizat primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu.

În orașul Buziaș și în localitățile aparținătoare, Bacova și Silagiu, aproximativ o sută de persoane se căsătoresc anual.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*