Politic

PSD: “USR Timiș arată ce poate face …”

PSD: “USR Timiș arată ce poate face …”

Au recunoscut că ei stau în spatele campaniei de denigrare a PSD, la Timișoara, prin intermediul unei rețele de socializare, prin ”vocea” liderului USR Timiș.

Conducerea PSD Timiș susține că aceşti așa-ziși politicieni, deveniți peste noapte, ne arată cum NU trebuie să se desfășoare o campanie electorală, montând ”marele afiș” împotriva PSD.

În repetate rânduri, membrii USR, puțini la număr, au demonstrat faptul că NU au un program sustenabil de a conducere țara, însă își doresc și fac tot ce le stă în putință să pună mâna pe ea, folosind manipularea ca armă politică. Critică fără argumente reale și nici NU au soluții pe care să le prezinte în fața electoratului. Iată că, și de această dată au acționat la fel.

PSD Timiș s-a prezentat întotdeauna în fața oamenilor, prin diversele căi de comunicare, cu proiecte sustenabile de dezvoltare. Credem că orice opinie trebuie asumată de la bun început și susținută cu argumente reale. Le transmit, pe această cale, celor din USR faptul că timișenii nu agreează comportamente penibile de denigrare și folosindu-le nu vor avea decât de pierdut în fața electoratului. Pe de-o parte, le înțeleg ”neplăcerea” adusă de PSD prin faptul că își respectă promisiunile față de români, care fac parte din măsurile actualului Program de Guvernare. Însă, pe de altă parte, dacă și cei din USR sunt români și își iubesc țara, nu înțeleg de ce sunt supărați pe faptul că românii au salarii și pensii mai mari și condiții tot mai bune de trai. Totuși, este trist faptul că USR încearcă să prostească o țară întreagă prin gesturi atât de mici și penibile de manipulare, însă ei nu știu faptul că poporul român a fost și va fi mereu un popor înțelept și care nu se lasă păcălit de un grup neînsemnat de oameni. Și pentru că suntem în prag de campanie electorală, doresc să transmit un mesaj clasei politice: stimați colegi politicieni, haideți să prezentăm oamenilor, la modul cel mai real, ce am făcut și ce putem și vrem să facem pentru comunitatea pe care o reprezentăm!”, afirmă președintele PSD Timiș Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*