Eveniment

Hoţi prinşi la câteva luni după ce au furat 30.000 euro dintr-o casă aflată în Deta

Hoţi prinşi la câteva luni după ce au furat 30.000 euro dintr-o casă aflată în Deta
Adora Beauty

Polițiștii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Deta, în urma investigațiilor efectuate, au identificat trei bărbaţi de 41 şi 58 de ani, bănuiţi de furt din locuință.

În fapt, la data de 24 noiembrie, cei în cauză ar fi pătruns, fără drept, într-o locuinţă situată pe raza oraşului Deta, iar din interior ar fi sustras 29.300 de euro, 200 de dolari şi 1.300 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat şi violare de domiciliu, bănuiţii fiind reținuţi pentru 24 de ore și introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Ulterior, la data de 13 aprilie, instanța de judecată a emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale din Timişoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*