Social

Oameni ai străzii şi o mizerie de nedescris. Poliţia Locală a mers acolo la sesizările locatarilor

Oameni ai străzii şi o mizerie de nedescris. Poliţia Locală a mers acolo la sesizările locatarilor
Adora Beauty

Polițiștii locali au acționat, în două zile și nopți, în zona Sălii Olimpia, în parcul situat în spatele acesteia, unde au existat sesizări că persoane fără adăpost își fac veacul aici, și-au improvizat locuri în care dorm, fac mizerie, creând disconfort celorlalți cetățeni care trec prin zonă, precum și tinerilor care vor să se relaxeze în zona de spațiu verde din locația respectivă.

Drept urmare, patrulele care au efectuat verificări în parc au depistat în acest interval de timp şapte persoane care îşi făceau veacul în zonă, cei în cauză fiind preluați și predați ulterior la centrul social de pe strada Telegrafului.

De asemenea, polițiștii locali au efectuat demersurile pentru ca Direcția de Mediu din cadrul Primăriei să ia măsurile în vederea salubrizării zonei de deșeurile strânse pentru a conferi parcului un aspect agreabil, civilizat, acesta fiind tranzitat sau frecventat de populația din zona respectivă.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare pentru a preveni atât prezența oamenilor străzii cât și alte încălcări ale legislației referitoare la protecția mediului și la ordinea și liniștea publică.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*