Life-style

Nu mai sunt locuri de cazare la Timişoara când va avea loc Festivalul Diskoteka

Nu mai sunt locuri de cazare la Timişoara când va avea loc Festivalul Diskoteka

Timp de trei zile, între 31 mai şi 2 iunie, pe Stadionul „Dan Păltinişanu” vor răsuna hituri arhicunoscute ale unor artişti internaţionali precum Thomas Anders de la Modern Talking, Jenny de la Ace of Base, CC Catch, Nana, Sabrina, Alphaville, Sandra, Dr.Alban, Ricchi e Poveri, Boney M feat. Liz Mitchell, Snap!, Haddaway, Alexia, Mr. President, C-Block, Captain Jack, East 17, No Mercy (Marty Cintron), La Bouche şi mulţi alţi. Nici nu e de mirare, astfel, că la Timişoara vor veni spectatori din ţară şi străinătate, astfel că locurile de cazare din oraş sunt insuficiente.

„E o problemă mare cu cazarea. În weekend am fost la Timişoara, iar în Piaţa Victoriei, unde funcţionează Radio Diskoteka, au intrat câţiva străini care au cumpărat bilete şi au spus că şi-au rezervat cazare în Arad deoarece în Timişoara nu mai sunt locuri de cazare disponibile”, a declarat, joi, Andreea Antonescu, unul dintre organizatorii festivalului, în platoul emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Radu Groza, de asemenea organizator al festivalului internaţional Diskoteka, a precizat că până acum s-au vândut 26.850 de abonamente.

„Prognozăm că vor fi 45.000 de spectatori la Diskoteka. În curând vom scoate în vânzare bilete pe zi nu doar abonamente. În cele trei zile vor cânta peste 50 de artişti”, a precizat Radu Groza, invitat şi el la emisiunea Antenei 1.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*