Social

Drogat găsit a doua oară leşinat de Poliţia Locală

Drogat găsit a doua oară leşinat de Poliţia Locală

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor, aflați în patrulare în Piața 700, au depistat în cursul zilei de marţi un tânăr care era căzut pe căile de acces din incinta pieței. Acesta prezenta semnalmentele unei persoane care a consumat substanțe interzise, motiv pentru care polițiștii locali au încercat să stea de vorbă cu el, să-l identifice.

Când a început să-și revină acesta a fost dus la sediul Biroului de Poliție Locală din piață și a fost identificat ca fiind R.S., de 28 de ani, din localitatea Săcălaz. Tânărul avea asupra sa mai multe bunuri, printre care telefoane mobile, ceasuri și o bilă ambalată în nylon care conținea etnobotanice. Cel în cauză a mai fost identificat în urmă cu aproximativ două săptămâni în stare de inconștiență în zona Pieței 700 când a fost solicitată și intervenția Ambulanței, ceea ce semnifică faptul că este consumator frecvent de astfel de substanțe interzise.

S-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În ultima perioadă tot mai des sunt identificate astfel de persoane pe străzile orașului, prin prezentarea acestor cazuri Poliția Locală Timișoara încercând să tragă un semnal de alarmă asupra gravității acestui fenomen.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*