Administrație

Vestul județului va beneficia de o stație pentru ambulanță, la Biled

Vestul județului va beneficia de o stație pentru ambulanță, la Biled
Adora Beauty

O nouă investiţie pentru siguranţa timişenilor.

“M-am deplasat astăzi la Biled pentru a identifica spațiul necesar împreună cu dl Cristian David, primarul localității, și dr. Iancu Leonida, directorul Serviciului de Ambulanță Timiș. Primăria Biled s-a angajat să investească în amenajarea acestuia, pentru a-i asigura funcționalitatea. Totodată, CJ Timiș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență vor face toate demersurile necesare pentru dotarea cu mașini moderne de intervenție a Serviciului de Voluntariat Biled”, a precizat, marţi, liderul CJT, Călin Dobra.

Acesta a mai precizat că, recent, Guvernul a alocat județului nostru 13 ambulanțe și trei autosanitare SMURD noi, printr-un proiect pe fonduri europene. Mai mult, prin intermediul unui proiect IPA România – Serbia, au fost achiziționate echipamente și utilitare pentru intervenția în situațiile de urgență din zona Recașului. Consiliul Județean  a alocat, în ultimii doi ani, peste 15 milioane de lei în dotarea ISU Timiș.

“Astăzi am avut o întâlnire de lucru la Biled împreună cu președintele Consiliului Județean Timiş, Călin Dobra și directorul ambulanței Timișoara, dr. Iancu Leonida, pentru a înființa la Biled un Serviciu de ambulanţă permanent. Discuțiile au avut o conotaţie pozitivă, iar până la finele acestui an va fi realizat acest serviciu care va deservi și localitățile învecinate!”, a transmis edilul comunei Biled, Cristian David.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*