Economic

Miercuri se deschide Salonul Industriei Ușoare, ediție dedicată sărbătorilor pascale

Miercuri se deschide Salonul Industriei Ușoare, ediție dedicată sărbătorilor pascale

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, în perioada 10 – 14 aprilie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială ce ține cont de tradiția populară românească de înnoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*