Administrație

Consiliul Judeţean Arad, printre cele mai eficiente din România la atragerea fondurilor europene

Consiliul Judeţean Arad, printre cele mai eficiente din România la atragerea fondurilor europene

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a vorbit despre bugetul judeţului Arad pe anul 2019.

„Bugetul pe anul 2019 al Consiliului Judeţean Arad este un buget orientat spre investiţii şi spre dezvoltare. Alocăm 59% din buget pentru investiţii, respectiv pentru lucrări la drumurile judeţene, la Spitalul Judeţean, conservarea şi promovarea patrimoniului cultural arădean, protecţia împotriva dezastrelor, îmbunătăţirea serviciilor către populaţie, asistenţă socială, turism. Rămânem consecvenţi strategiei pe care ne-am asumat-o la începerea mandatului, de a moderniza şi reabilita sute de kilometri de drum judeţean, de a face cele mai mari investiţii în sistemul de sănătate publică din ultimii 40 de ani, de a ne aduce contribuţia ca Aradul să fie un loc unde se vine, nu de unde se pleacă”, a declarat liderul CJ Arad.

Iustin Cionca a mai spus că sumele mari alocate pentru investiţii demonstrează că se lucrează mult şi se lucrează bine în Consiliul Judeţean Arad, pentru arădeni.

„Cofinanţăm 10 proiecte majore proprii cu finanţare europeană şi 4 proiecte din fonduri europene pentru instituţiile subordonate”, a mai declarat Cionca.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*