Administrație

Giarmata primeşte 7,5 milioane de euro pentru apă şi canalizare

Giarmata primeşte 7,5 milioane de euro pentru apă şi canalizare
Adora Beauty

Comuna Giarmata beneficiază de fonduri importante pentru infrastructura de apă-canal. Potrivit primarului localităţii, Virgil Bunescu, banii provin din mai multe surse.

„Odată cu semnarea contractului de către Consiliul Judeţean şi Aquatim ne revin şi nouă 7,5 milioane de euro. Cu această investiţie vom încheia practic cu apa şi canalizarea în comuna Giarmata şi în satul Cernăteaz. Cei 7,5 milioane de euro nu sunt decât o parte din investiţia în apă-canal pentru că mai avem încă trei proiecte. Un proiect este pe PNDL 2 în valoare de 11 milioane de lei în satul Cernăteaz. De asemenea, al doilea este pe fonduri europene, de la AFIR, în valoare de 2,5 milioane de euro şi am mai făcut noi din bugetul propriu încă trei străzi, astfel încât toate aceste surse vor întregi investiţiile în infrastructura de apă-canal”, ne-a declarat primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu.

După estimarea edilului, cam în doi ani Giarmata va avea canalizare şi apă potabilă, acestea fiind legate la reţeaua din Timişoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*