Social

Şoferii comozi, arşi la buzunare de Poliţia Locală

Şoferii comozi, arşi la buzunare de Poliţia Locală

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat să acționeze în ultima perioadă pe străzile pietonale din oraș, unde s-a sesizat faptul că se parchează autovehicule în locurile în care acest lucru este interzis, fiind instituite în zonă patrule permanente deoarece s-a constatat că zilnic se oprește sau se staționează pe străzile devenite pietonale.

Polițiștii locali au aplicat în ultima săptămână 153 de sancțiuni contravenționale atât pentru oprire cât și pentru staționare pe străzi precum E. Grigorescu, Gh. Lazăr, Mărășești, G. Mușat, A. Pacha., E. Ungureanu, Cantemir, E. Savoya, Palanca, P. Țuțea, Piața Libertății, fapte prevăzute de OUG 195/2002 și sancționate cu amenzi între 290 și 725 lei și 2-3 puncte penalizare la permis.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să nu parcheze în zonele în care acest lucru este interzis deoarece, pe lângă sancțiuni, pot risca și ridicarea autovehiculelor depistate în această situație.

Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*