Administrație

11 km noi de asfalt la Jebel. Primarul Sabin Bociu promite două capele

11 km noi de asfalt la Jebel. Primarul Sabin Bociu promite două capele

În comuna Jebel se lucrează de zor la asfaltarea străzilor pentru a creşte gradul de confort al locuitorilor.

„Avem 11 kilometri de asfalt în lucru, pe sub-măsura 7.2 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) şi până în iulie sperăm să îi finalizăm. Ar mai rămâne de asfaltat pe PNDR 6 kilometri de asfalt, ceea ce înseamnă că toţi cei 36 de kilometri de străzi cât are Jebelul reuşim să îi asfaltăm”, ne-a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu.

Urmează şi alte investiţii în acest an pentru comuna timişeană.

„Mai avem de primit nişte avize şi vom face două capele în cimitire, finanţarea vine pe GAL Deta şi este în valoare de 60 de mii de euro”, a precizat Bociu.

O altă investiţie importantă se va face cu bani europeni. La Jebel se va introduce canalizarea pe o lungime de 23 de kilometri, costurile ridicându-se la 3.775.00 de euro plus TVA în urma unui proiect major al Aquatim. Potrivit primarului, după ce se face licitaţia pentru desemnarea firmei care va executa lucrările, la începutul anului viitor vor începe lucrările.

„Jebel va fi racordat la gaz, primăria a făcut studiul de fezabilitate, cota de gaz e obţinută, acum urmează ca E.On Gaz să liciteze firma care va introduce ţevile de gaz. Vom avea gaz la Jebel în doi ani, doi ani şi jumătate, mai repede nu se poate”, ne-a mai spus primarul localităţii Jebel, Sabin Bociu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*