Turism

Unde mergem în vacanță? Recomandarea KING TRAVEL: Kușadasi

Unde mergem în vacanță? Recomandarea KING TRAVEL: Kușadasi

Recomandare plimbăreților pentru vacanță în Turcia. Un melanj cultural cu iz oriental, mirodenii, plajă… KUSADASI este una dintre principalele stațiuni de vacanță de la Marea Egee.

Vizitată de milioane de turiști in fiecare an, aceasta a devenit una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță. KING Travel vă invită într-o astfel de călătorie de 11 zile, în luna august. Practic, este o vacanță 2 în 1, sejur și circuit.

KUȘADASI reprezintă un mediu excelent pentru a va petrece un concediu de neuitat. Numeroasele plaje cu nisip fin și ape calde și cristaline conferă o atmosfera liniștită, dar și posibilitatea de a participa la o serie de atracții turistice.

De exemplu, vom vizita Efes, unul dintre cele mai frumoase orașe antice din Europa, cu o uimitoare bogăție materială și artistică. Orașul a fost construit în anul 3000 I.Hr.

Vedem Bibloteca lui Celsius, Templul lui Adrian, Odeonul, Poarta lui Hercules, Agorele, Calea Sacră, Calea Curetilor, Marele teatru în care a predicat Apostolul Pavel către Efesieni, Turnul Închisorii în care a fost ținut aproape doi ani departe de furia mulțimii, Casele Efesienilor bogați, Latrinele Publice, Casa Plăcerilor, Zidul lui Lisimach și multe altele…

Pamukkale este unul dintre cele mai fascinante peisaje din lume. Pamukkale sau Cetatea de Bumbac este unul dintre cele mai vizitate locuri din Turcia. Frumusețea acestui loc este dată de cascadele și lacurile albatre, ca niște piscine suspendate, formate pe un relief calcaros.

Izmir este un oraș superb, al treilea că mărime din Turcia, după Istanbul și Ankara. Nu ratați ruinele orașului sau muzeele arheologice. Impresionante sunt și bazarele din Izmir și clădirile istorice transformate în cafenele sau restaurante.

Vom face o croazieră pe Bosfor, cumpărături în Marele Bazar și în zona comercială sau vizite la Palatul Topkapi și Cisternele lui Teodosie.

În Kușadasi se află 3 parcuri acvatice, iar 2 dintre ele sunt printre cele mai mari din Europa. Adaland se află la 4 km de Kusadasi și este compus din mai multe zone: Aquapark, Dolphinpark și Seapark. Aquafantasy se află la 6 km de Kusadasi, iar Longbeach Aquaresort la 5 km.

Orașul păstrează în centrul său exemple excelente ale moscheelor otomane și turcești: Moscheea Fortăreața, Moscheea Hanim, Moscheea Haji Ibrahim, Moscheea Turkmen, Moscheea Camiatik.

Stațiunea Kușadasi este faimoasă pentru viață de noapte. Principalele străzi unde distracția este garantată sunt: Barlar Sokagi și Asagi Barlar Sokagi.

Nicio vacanță în Turcia nu este completă fără o seară turcească. În centrul vechi al orașului sunt multe restaurante elegante și baruri unde se ascultă muzică live.

Vă așteptăm să descoperim împreună mitul cultural al Turciei!

Plecarea spre KUSADASI se va face pe 20 august din Timișoara.

Prețul este 380 EURO + 200 LEI/ pers. și include: asistență turistică, transport cu autocar, 9 cazări cu mic dejun hotel 3 *, 6 cine.

Mai multe detalii găsiți aici: http://www.kingtravel.ro/package/kusadasi.

(FOTO: Pixabay)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*