Social

Circul Las Vegas și Circul Bellucci, amendate cu 16.000 lei de polițiștii locali

Circul Las Vegas și Circul Bellucci, amendate cu 16.000 lei de polițiștii locali
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat, în ultima perioadă, verificările pe linia identificării organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate.

Astfel, în cursul zilei de astăzi s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a două circuri, SC SaltVargas SRL din Târgu Mureș – Circul Las Vegas și Cab Show&Events din București – Circul Bellucci deoarece au lipit postere și afișe publicitare în locuri din oraș în care acest lucru este interzis.

Ambele societăți s-au ales cu câte 8 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de câte 8.000 lei, în total 16.000 lei. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 de lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*