Administrație

Se fac demersuri pentru drumul expres Caransebeş – Reşiţa – Voiteg

Se fac demersuri pentru drumul expres Caransebeş – Reşiţa – Voiteg

Prezent duminică în judeţul Caraş-Severin, ministrul Transporturilor a declarat că până la sfârşitul lunii aprilie va fi scos la licitaţie studiul de fezabilitate pentru drumul expres Caransebeş – Reşiţa – Voiteg.

“Este un proiect pe care îl vom lansa la sfârşitul lunii aprilie. Este vorba de elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Caransebeş – Reşiţa – Voiteg. S-a vorbit încă de acum trei săptămâni de lansarea acestui drum care era cuprins în Master-Planul general de transport ca perioadă de implementare 2020 – 2030, dar, aşa cum am făcut şi la alte proiecte de interes regional, am decis să tragem în perioada de implementare acest proiect în 2019, iar într-o lună va fi ridicată pe SICAP procedura de licitaţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate. Astfel, punem acest obiectiv în linie dreaptă”, a spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a mers duminică în Caraș-Severin la invitația deputatului PSD, Luminița Jivan. Răzvan Cuc a fost însoțit de directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, directorul DRDP Timișoara, Cristian Ispravnic și directorul regionalei CFR Timișoara, Alexandru Simu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*