Administrație

Ministrul Transporturilor promite reabilitarea DN 57 Moraviţa-Oraviţa

Ministrul Transporturilor promite reabilitarea DN 57 Moraviţa-Oraviţa

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost duminică în Caraş-Severin.

Oficialul a parcurs o parte din DN 57, între Grădinari şi Comorâşte. În direct la Radio Timişoara, ministrul Răzvan Cuc a promis că drumul va fi reabilitat, în regie proprie, de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Drumul dintre Moraviţa şi Oraviţa este unul dintre cele mai avariate tronsoane de drum naţional din zonă. Administratorul acestuia, Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara, a anunţat de mai multe ori că intenţionează să demareze licitaţia pentru reabilitarea lui, însă nu au fost găsiţi banii necesari.

“Pe DN 57 este cazul să se intervină de îndată, am discutat despre soluţiile pentru DN 57 Oraviţa – Moraviţa, şi vreau să vă spun că în acest an avem un buget destul de generos, iar în afară de contractele subsecvente pe care le avem pentru aşternerea de covoare asfaltice conducerile CNAIR şi DRDP Timişoara vor trebui să lucreze şi în regie proprie, deoarece au achiziţionat utilaje. Au staţii şi tot ceea ce le trebuie ca să lucreze. Avem promisiunea domnului Cristian Ispravnic, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, că se apucă, de acum într-o lună, de intervenţia, în regie proprie, la DN 57. Vom începe din Oraviţa”, a spus Răzvan Cuc la Radio Timişoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*