Social

STPT face apel la călători să valideze cardurile, inclusiv la cei cu gratuităţi

STPT face apel la călători să valideze cardurile, inclusiv la cei cu gratuităţi

Societatea de Transport Public Timişoara se află într-o permanentă monitorizare a gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun. În acest sens, STPT face apel la călători să valideze cardurile la fiecare urcare în mijlocul de transport în comun. Inclusiv beneficiarii de gratuităţi din partea Primăriei Timişoara au obligativitatea validării cardurilor. Este vorba despre pensionari, elevi, studenţi şi toate celelalte categorii sociale beneficiare de gratuitate.

„În perioada următoare, colegii noştri, responsabili cu siguranţa şi controlul în mijloacele de transport în comun vor intensifica controalele în ceea ce priveşte informarea publicului călător cu privire la obligativitatea validării cardurilor de călătorie”, au transmis, vineri, reprezentanţii STPT.

Elevii care nu şi-au reîncărcat cardul cu titlul de gratuitate valabil pe 2019 sunt aşteptaţi la cele 18 puncte de vânzare ale S.T.P.T. pentru reîncărcarea cardurilor.

De asemenea, pensionarii care nu au carduri cu titlul de gratuitate sunt poftiţi la punctele de vânzare ale S.T.P.T. de pe bulevardul Dâmboviţa, Piaţa 700, Piaţa Badea Cârţan, Calea Torontalului, Calea Lipovei şi strada Cluj pentru ridicarea acestora. Eliberarea cardului se face pe loc, pensionarii trebuind să prezinte cuponul de pensie şi buletinul.

Suplimentarea cu mai multe vehicule pe liniile de transport public depinde foarte mult şi de gradul de încărcare regăsit pe fiecare linie în parte, acesta fiind redat de numărul de validări.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*