Politic

Pro România are sediu la Sânnicolau Mare

Pro România are sediu la Sânnicolau Mare

Pro România Timiș a inaugurat primul sediu din județ, în afara Timișoarei, la Sânnicolau Mare, una dintre cele mai puternice organizații, care numără peste 80 de membrii.

Coordonatorul Pro România Timiș, Nicolae Birău, și deputatul Adrian Pau s-au întâlnit cu o parte dintre membrii organizației din Sânnicolau Mare și au stabilit coordonatele campaniei electorale care se apropie.

„Ne-am propus ca la Sânnicolau Mare să facem un rezultat peste medie și știu că putem să realizăm asta pentru că am mare încredere în colegii mei, în capacitatea lor de muncă. Un efort susținut ne va duce acolo unde ne dorim. În acest moment, suntem a doua forță politică în oraș, pentru că PSD practic nu mai există, iar asta ne și obligă la un rezultat foarte bun”, a spus Manuel Farca, coordonatorul Pro România Sânnicolau Mare.

Deputatul Adrian Pau le-a transmis membrilor Pro România Sânnicolau Mare că se așteaptă ca orașul cel mai vestic al României să dea tonul în județul Timiș.

„Știu ce poate Manuel Farca, îl cunosc de mult timp și pot spune că este un foarte bun organizator. Dacă la Sânnicolau Mare scoatem un rezultat bun, va fi un semnal foarte puternic și pentru celelalte orașe. Am încredere în echipa de aici, iar în perioada următoare vom avea o serie de acțiuni în Sânnicolau Mare”, a declarat deputatul Adrian Pau.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*