Administrație

Restricţii de circulaţie pe strada Arieș

Restricţii de circulaţie pe strada Arieș
Adora Beauty

Atenție, șoferi! Se impun restricții de circulație timp de trei zile pe mai multe artere importante din oraș, având în vedere lucrările care se desfăşoară pe strada Arieş, respectiv traversarea pentru fibră optică şi cabluri pentru semafoare.

Municipalitatea timișoreană informează că s-a hotărât instituirea următoarelor restricţii: închiderea circulaţiei pe str. Arieş, pe tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu și B-dul Liviu Rebreanu. Măsura se va institui sâmbătă, 30.03.2019, în  intervalul orar 7-16.

Închiderea circulației pe Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu și B-dul Liviu Rebreanu, pe sensul de deplasare de la B-dul Liviu Rebreanu spre str. Surorile Martir Caceu.  Măsura  se va institui luni, 01.04.2019, în intervalul orar 9-16;

-închiderea circulației pe Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu și B-dul Liviu Rebreanu, pe sensul de deplasare de la str. Surorile Martir Caceu spre B-dul Liviu Rebreanu.  Măsura  se va institui marți, 02.04.2019, în intervalul orar 9-16.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*