Cultură

Maia Morgenstern joacă alături de fiul său în piesa „Tangou final”

Maia Morgenstern joacă alături de fiul său în piesa „Tangou final”

Maia Morgenstern revine la Timișoara cu un spectacol special: „Tangou final”, prima montare în care celebra actriță  joacă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor.

„Tangou final , de Mario Diament, spune o poveste de viaţă, povestea unei actriţe, cândva o adevărată stea. Personajele sunt Valeria Durand şi Diego. Ea este o actriţă ce a cunoscut în tinereţe succesul, succes obţinut prin multe sacrificii şi compromisuri, iar de filmele ei s-au bucurat mulţi spectatori. Dispare brusc din viaţa publică atunci când ziariştii scot la iveală un secret dureros al ei: abandonarea propriului copil la naştere. El – un tânăr jurnalist care pentru a obţine un interviu în exclusivitate, se foloseşte de toate şiretlicurile şi susţine că a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfăşoară ca un joc, pradă – vânător, ca un tango, un balans între a domina şi a fi dominat. Ceea ce pentru Diego reprezintă un subiect perfect şi atrăgător pentru prima pagină din ziar, pentru Valeria reprezintă o dramă, trebuind să retrăiască momente dificile din trecut”, dezvăluie protagoniștii.

Motivul pentru care subiectul-bombă nu mai ajunge pe prima pagină îl vor afla spectatorii timișoreni luni, 8 aprilie, de la ora 19, când spectacolul regizat de Moshe Yassur va fi jucat pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Biletele pentru unica reprezentația a acestui spectacol la Timișoara în actuala stagiune costă, în funcție de loc, 60 sau 80 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*