Social

Şeful OPC Timiş: Robu să aducă aviz psihologic pentru munca la înălțime

Şeful OPC Timiş: Robu să aducă aviz psihologic pentru munca la înălțime

Operaţiunea “Ghilotina”, care a lăsat fără cablu tv, telefonie şi internet sute de locatari din centrul Timişoarei, se află acum şi în atenţia Protecţiei Consumatorului.

Sorin Claudiu Susanu, comisar-şef al OPC Timiş, a spus, miercuri, că printr-o adresă oficială, primarului Nicolae Robu i s-a cerut să aducă aviz psihologic pentru munca la înălțime.

„Este halucinant că responsabilii din partea Primăriei nu au putut face dovada că au fost notificați consumatorii afectați. Nu se cunoaște numărul consumatorilor afectați ca urmare a acestei măsuri. De altfel, reprezentanții primăriei au recunoscut că nu știu pe cine au afectat. De asemenea, nu au justificat că Primăria Timișoara avea dreptul să efectueze o astfel de acțiune. Este vorba despre munca cu curent slab, de munca la înălțime. Primarul trebuie să aducă avizul psihologic pentru muncă la înălțime. Supărarea domnului primar este și pentru că înțelege că dcumentele noastre duc discuția spre încălcarea unor prevederi din Codul Penal, care în momentul în care cercetare noastră va fi finalizată, vor fi trimise instituțiilor abilitate să cerceteze. Este vorba despre infracțiunea de distrugere, în primul rând. Aceste cabluri nu erau în proprietatea dânsului”, a declarat comisarul-șef Sorin Claudiu Susanu.

El a mai precizat că reprezentanții municipalităţii riscă o amendă uriașă, în urma tăierii cablurilor aeriene.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*