Social

Piept de raţă expirat de 1 an şi jumătate, descoperit în mall de OPC. 17 unităţi închise

Piept de raţă expirat de 1 an şi jumătate, descoperit în mall de OPC. 17 unităţi închise

Fără a spune concret despre ce firme este vorba, comisarul-şef al OPC Timiş, Sorin Claudiu Susanu, a precizat, miercuri, că au fost descoperite probleme la mai multe unităţi de alimentaţie publică.

Spre exemplu, în mall, inspectorii au descoperit produse cu termenul de valabilitate depășit, la peste o sută de produse. Angajaţii OPC au găsit piept de raţă expirat de un an şi  jumătate.

„Modul în care se depozita materia primă și produsele alimentare, modificau starea termică a produselor, nu se respectau condițiile normale.  Neregulile au fost numeroase și grave. Ca şi cifre, discutăm de sancțiuni de 290.000 de lei. Agenții economici au fost sancționați cu o sumă mare, iar pe lângă sancțiunile acestea discutăm și despre măsuri care au menirea de a opri o practică comercială și de a proteja consumatorul. 17 unități au fost afectate de măsurile aplicate și activitatea lor a fost oprită din 25 de unități controlate la care s-au dat amenzi”, a precizat comisarul-şef al OPC Timiş, Sorin Claudiu Susanu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*