Social

Nu se tem de amenzi. Unde au putut să parcheze unii şoferi

Nu se tem de amenzi. Unde au putut să parcheze unii şoferi

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat să acționeze în ultima perioadă pe străzile pietonale din oraș, unde s-a sesizat faptul că se parchează autovehicule în locurile în care acest lucru este interzis, fiind instituite în zonă patrule permanente deoarece s-a constatat că zilnic se oprește sau se staționează pe străzile devenite pietonale.

Cele mai multe încălcări ale legislației au fost constatate pe străzile E. Grigorescu, Gh. Lazăr, Mărășești, G. Mușat, A. Pacha. E Savoya, E. Ungureanu, dar au mai fost depistate astfel de fapte și pe străzile Cantemir, Palanca, P. Țuțea, dar și în Libertății și Unirii.

Polițiștii locali au aplicat în ultima lună 814 amenzi atât pentru oprire cât și pentru staționare, fapte prevăzute de OUG 195/2002 și sancționate cu amenzi între 290 și 725 de lei și 2-3 puncte penalizare la permis.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să nu parcheze în zonele în care acest lucru este interzis deoarece, pe lângă sancțiuni, pot risca și ridicarea autovehiculelor depistate în această situație. Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*