Social

Firma de catering unde inspectorii OPC s-au îngrozit din cauza mizeriei, găsită în regulă de DSP

Firma de catering unde inspectorii OPC s-au îngrozit din cauza mizeriei, găsită în regulă de DSP

Inspectorii OPC Timiş, care au controlat firma de catering Dio Eden, oripilaţi de mizeria găsită acolo, au amendat societatea cu suma de 30.000 de lei şi au închis-o pentru următoarele două luni, timp în care trebuie să-şi remedieze toate problemele.

Ciudat este faptul că anul trecut, firma de catering a fost verificată de către DSP Timiş, însă nu s-a ales nici măcar cu un avertisment darămite o amendă.

„Toate condițiile și normele de funcţionare erau încălcate. Ouăle nu erau dezinfectate și erau introduse cu tot cu cofrag. Nu se cunoștea valabilitatea materiilor prime. Cei care lucrau acolo nu aveau echipamente de protecție. Vesela era deteriorată şi nu se dezinfecta. Toate duc la o situație inacceptabilă. Se distribuia mâncare zilnic către spital, grădinițe și un hotel de 4 stele. Era obligatoriu ca unitatea să beneficieze de apă caldă. În această unitate explicația angajaților a fost că nu pot folosi apă caldă pentru că deasupra locuiește patronul și debitul va scădea, astfel că riscă amendă mare, lucru nemaiîntâlnit de mine”, a declarat, miercuri, Sorin Susanu, comisar-șef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Timiş.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*