Social

Se adună bani pentru tinerii suferinzi de distrofie muscular la Telemaratonul Speranței

Se adună bani pentru tinerii suferinzi de distrofie muscular la Telemaratonul Speranței

Fundaţia “Laurenţiu Ciucur” din Timișoara organizează în perioada 12 – 13 aprilie ediția cu numărul 26 a  Telemaratonului Speranţei, o amplă manifestare umanitară cu scopul de a strânge fonduri materiale şi băneşti ce vor fi folosite ce vor fi folosite în sprijinul copiilor şi tinerilor suferinzi de boli musculare si neuromusculare progresive.

Telemaratonul Speranței va fi transmis în direct de la Casa Tineretului din Timişoara, pe postul de televiziune Europa Nova, cu participarea în direct a unor renumiţi artişti şi invitaţi din diferite domenii: politic, medical, social, cultural și altele.

În zilele de 9 și 10 aprilie, tot la Casa Tineretului, va avea loc spectacolul “Noi suntem prietenii voştri” susţinut de cei mai buni tineri artişti din şcolile generale și liceele timișene. Spectacolele vor începe la ora 10.00.

Telemaratonul se va desfășura astfel:

    vineri, 12 aprilie, între orele 18.00 – 24.00.

    sâmbătă, 13 aprilie, între orele 12.00 – 24.00.

Persoane fizice sau juridice care doresc să fie alături de acești copii și tineri suferinzi de boli musculare și neuromusculare progresive pot face donații direct la Casa Tineretului, str. Arieș nr. 19 sau, începând cu luna martie, din rețeaua fixă Telekom și din orice rețea mobilă la următoarele numere de telefon:

 Abonații Telekom (reteaua fixa) – donații fixe:

    3 Euro – 0900 900 463

    5 Euro – 0900 900 465

2 Euro – SMS 8841 din orice rețea mobilă, cu textul ”donație”

Donații se pot face și prin contul Fundației “Laurențiu Ciucur”:

R066BRDE360SV60537093600 deschis la BRD Timişoara

Ofertele de sponsorizare se pot face contactând organizatorii la parterul Casei Tineretului din Timişoara sau la numărul de telefon 0256.483.144.

Fundaţia “Laurențiu Ciucur” din Timişoara a fost înfiinţată în 1993, cu scopul de a ajuta copiii și tinerii cu forma cea mai gravă de handicap fizic: distrofia musculară progresivă Duchenne. Fondurile strânse vor fi folosite, printre altele, ca ajutoare materiale şi băneşti cu ocazia sfintelor sărbători, pentru organizarea Taberei de Distrofie Musculară și pentru achiziţionarea de medicamente pentru copiii şi tinerii suferinzi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*