Politic

PSD Timiș reia audiențele cu cetățenii

PSD Timiș reia audiențele cu cetățenii

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat face cunoscut cetățenilor programul de audiențe susținut de către reprezentanții organizației județene la sediul filialei din Timișoara, situat în Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 26.

Persoanele care vin la sediul PSD Timiș pentru programul de audiențe nu necesită o înscriere prealabilă.

O comunicare directă cu cetățenii județului Timiș, identificarea problemelor și a situațiilor dificile din zonele din care provin, poate reprezenta un pas important spre rezolvarea acestora. Împreună cu colegii mei, vicepreședinți PSD Timiș, consilieri locali și consilieri județeni ai PSD, vom intra în legătură directă cu timișenii și timișorenii care vor dori să beneficieze de audiențele pe care le acordăm la sediul de partid. Vom prelua problemele, le vom analiza și vom căuta împreună soluții pentru rezolvarea lor. Îi așteptăm și sunt bineveniți toți cetățenii care doresc să facă cunoscute probleme cu care se confruntă în comunitate”, a transmis președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Acordarea de audiențe cetățenilor județului Timiș se va face în fiecare săptămână, în zilele de miercuri, joi și vineri, după următorul program:

       Miercuri, 16.00 – 18.00 – audiență acordată de: 1 vicepreședinte PSD Timiș, 1 consilier local PSD Timișoara;

       Joi, 16.00 – 18.00 – audiență acordată de: 1 vicepreședinte PSD Timiș, 1 consilier județean PSD Timiș;

       Vineri, 14.00 – 16.00 – audiență acordată de: 1 vicepreședinte PSD Timiș, 1 parlamentar PSD.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*