Politic

Membrii PMP Timiș, semnături de susținere pentru Băsescu în Parlamentul European

Membrii PMP Timiș, semnături de susținere pentru Băsescu în Parlamentul European

Membrii PMP Timiș derulează o campanie de informare a cetățenilor cu privire la alegerile europarlamentare din 26 mai. Astfel, aceștia au mers în ultima perioadă prin județ pentru a discuta cu cetățenii și pentru a strânge semnături de susținere a candidaților pentru alegeri în Parlamentul European.

„Uniti în Europa! În 26 mai votăm PMP și echipa Traian Băsescu!”, sub acest slogan se derulează campania acestora. Potrivit deputatului Cornel Sămărtinean, liderul partidului, Traian Băsescu, aduce PMP Timiș la un procent incredibil.“Timișul confirmă faptul că este un județ de dreapta, în ciuda faptului că are un pesedist la conducerea Consiliului Județean, astfel că – în sondajul comandat de partid – PMP apare cu un procent de 11,6% în intențiile de vot ale românilor, peste ALDE, USR, Pro România și PLUS. Practic, dacă ne vom încadra în marja de eroare a sondajului, la alegerile europarlamentare, PMP ar putea urca în forță pe podiumul politicii românești. Mai avem mult de lucru”, a declarat deputatul PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Localitățile vizitate până în prezent de membrii PMP sunt: Liebling, Gătaia, Checea, Nițchidorf, Șipeț, Tormac, Sacoșu Turcesc, Dragșina, Chevereșu Mare, Jabăr, Boldur, Racovița, Ohaba Forgaci, Hitiaș, Buziaș, Bacova, Moșnita Nouă, Urseni, etc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*