Administrație

Parcul din Buziaş, reamenajat cu aproape 5 milioane de euro. Va avea fântâni arteziene

Parcul din Buziaş, reamenajat cu aproape 5 milioane de euro. Va avea fântâni arteziene

Prin intermediul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, parcul din Buziaş va fi reabilitat cu suma de 4,8 milioane de euro. Datorită acestei finanţări europene, parcul îşi va schimba complet înfăţişarea, iar numărul vizitatorilor va creşte.

„Avem declarat câştigător un proiectant din Bucureşti, firma Spiri SRL, care are termen 100 de zile astfel încât să putem să începem etapa a doua, de achiziţie pentru reabilitarea parcului şi aici intră reabilitarea a 5 kilometri de asfalt, aproape toate străzi care sunt adiacente şi au legătură cu parcul, vreo 86.000 de metri pătraţi de alei, pistă de biciclete. În total este vorba despre 28 de hectare, amenajarea întregului parc central şi încă 4 hectare din parc-pădure Liged, în zona hotelurilor. Vor mai fi locuri de joacă pentru copii, teren de tenis, fântâni arteziene”, ne-a declarat primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu.

Un comentariu

  1. Trapsa Marinela

    Buna ziua.Referitor la reamenajarea parcului din Buzias,a fost anuntata in 6 iunie 2018,apoi in 21 martie 2019,iar azi in 21 octombrie 2020 parcul arata la fel,nu a inceput nimic.Aveti ceva noutati? Eu si sotul mergem de 2 ori pe saptamana sa ne plimbam prin parc,pentru aer(venim din Timisoara) si ne pare tare rau ca acest parc ,care ar putea arata minunat,arata asa !Cu stima,ec.Marinela Trapsa,pensionara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*