Administrație

Viceprimarul Dan Diaconu: „O parcare esențială în centrul orașului, la Spitalul de Copii”

Viceprimarul Dan Diaconu: „O parcare esențială în centrul orașului, la Spitalul de Copii”
Adora Beauty

Municipalitatea are în plan construirea unei parcări supraetajate, în centrul orașului. Noua parcare urmează să fie realizată pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” și va deservi personalul unității medicale, aparținătorii pacienților, dar și cetățenii.

Se intenționează o clădire cu regimul de înălțime S+P+3E, astfel obținându-se un număr de cel puțin 250 de locuri de parcare.“Parcarea propusă are un rol important, pe de o parte pentru funcționarea mai bună a Spitalului de Copii, incluzând noul corp, pe de altă parte pentru a asigura noi locuri de parcare deschise publicului larg în zona centrală. Noua parcare va avea un regim mixt. Va deservi personalul spitalului și aparținătorii, dar și publicul general”, transmite viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Planul Urbanistic de Detaliu este în etapa de informare, iar odată aprobat se vor putea începe procedurile de proiectare pentru parcare în paralel cu desființarea unor anexe fără valoare existente acum pe parcel.

Documentația privind noua parcare a fost postată pe site-ul Primăriei Timișoara. Consultarea documentaţiei poate fi făcută la sediul administraţiei publice, Direcţia Urbanism – Biroul Avizare Conformitati PUG/PUD/PUZ, et. II, cam. 213, în perioada 19 martie – 07 aprilie, orele 8.30 – 10.30 (marți, miercuri, joi) si 14 – 16 (marți, joi).

Persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: inspectorul de zonă din cadrul Biroului Avizare Conformitati PUG/PUD/PUZ, Directia Urbanism – Primăria Municipiului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, tel. 0256-408.464, e-mail: dezvoltareurbana@primariatm.ro.

Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relationare Directă cu Cetăţenii (camera 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail dezvoltareurbana@primariatm.ro, până la data 07.04.2019.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*