Social

Organizator de evenimente din București, amendat pentru lipirea de afișe în locuri interzise

Organizator de evenimente din București, amendat pentru lipirea de afișe în locuri interzise

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat, în ultima perioadă, verificările pe linia identificării organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare lipindu-le în locuri neautorizate.

În cursul zilei de luni, încă un organizator de evenimente, Phoenix Entertainment Agency SRL București, a fost sancționat deoarece a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri, transformatoare de curent etc din mai multe zone ale orașului, în zone precum str. 1 Decembrie 1918, Simion Bărnuțiu, Liviu Rebreanu, Ștefan cel Mare, 20 Decembrie 1989, Revoluției. Au fost încheiate un număr de 7 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 7.000 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 de lei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*