Politic

Operațiunile “fără discernământ” marca Nicolae Robu, continuă la Timișoara

Operațiunile “fără discernământ” marca Nicolae Robu, continuă la Timișoara

“Eu sunt șeful acestui oraș și fac mereu ce mă taie capul! Nu țin cont de repercusiuni, de timișorenii afectați, nici măcar nu am luat în calcul că elevii au simularea la bacalaureat. Am decis să le arăt eu operatorilor de cablu ce pățesc dacă nu mă ascultă!”. Cam așa poate fi descrisă pe scurt acțiunea fără discernământ a lui Robu de tăiere a cablurilor aeriene de internet și telefonie, din zona centrală a Timișoarei!

Deputatul Marian Cucșa, președinte ALDE Timiș califică atitudinea edilului Nicolae Robu ca fiind “un gest lipsit de responsabilitate, de discernământ, însă personal nu mă mai miră nimic atunci când vine vorba despre acest individ care acționează mereu instinctual, fără a raționaliza. Consider că din 2012, de când spune stimabilul primar al Timișoarei că a notificat operatorii de cablu, și până astăzi, un bun manager ar fi găsit cu siguranță o cale legală de a sancționa și obliga aceste companii să mute cablurile în subteran. Nu suntem în junglă, nu putem acționa în stil taliban în civilizație. Nu putem să lăsăm Inspectoratul Școlar Timiș fără internet în ziua simulării Bacalaureatului! Sau poate Nicolae Robu s-a gândit că subiectele pot fi trimise de la București cu drona! Totul este posibil în capul dânsului, și doar el știe cum se văd lucrurile din realitatea în care trăiește”.

Reamintim, o parte din zona centrală a Timisoarei a rămas, luni seara, fără internet și semnal la televiziune sau telefonie după ce reprezentanții Primăriei, în frunte cu Nicolae Robu, au tăiat mai multe cabluri care atârnau pe stâlpi, nemultumiți că operatorii nu le-au mutat în subteran.

Operațiunea de tăiere a cablurilor aeriene a fost inițiată de primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*