Eveniment

Continuă promoția de 50% reducere pentru biletele la Diskoteka Festival 2019

Continuă promoția de 50% reducere pentru biletele la Diskoteka Festival 2019
Adora Beauty

Vino la Diskoteka să-ți întâlnești artistul preferat. Ia-ți biletul pentru luna Mai 2019 și poți să stai față în față cu Dr Alban!

Cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor 80 și 90, Diskoteka Festival, promite publicului experiențe de neuitat între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara, cu peste 50 de artiști care au definit muzica de dans a celor două decade. Thomas Anders from Modern Talking, Jenny from Ace of Base, CC Catch, Nana, Sabrina, Alphaville, Sandra. Dr.Alban, Ricchi e Poveri, Boney M feat. Liz Mitchell, Snap!, Haddaway, Alexia, Mr. President, C-Block, Captain Jack, East 17, No Mercy (Marty Cintron), La Bouche sunt doar câțiva din artiștii care vor urca pe scenele festivalului.

Pe parcursul celor 3 zile de festival desfășurat pe 5 scene, Stadionul ”Dan Păltinișanu” va  deveni cea mai mare discotecă în aer liber din Europa. Toți artiștii vor cânta 100% Live.

Abonamentele au o REDUCERE de 50% și încep de la 300 de lei pentru toate cele 3 zile de festival. Poți cumpăra abonamente online accesand linkul http://bit.ly/abonamenteDISKOteka sau direct de la punctul de vânzare din Timișoara, Piața Operei (vizavi de Catedrală). Cei care își achiziționează bilete direct de la punctul de vânzare primesc și o surpriză: suveniruri.

Potrivit organizatorilor, până în prezent au fost vândute peste 25 mii de bilete.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*