Social

Ultramaratonistul Dan Lawsonvine vine la Timișoara ca ambasador al competiției S24H

Ultramaratonistul Dan Lawsonvine vine la Timișoara ca ambasador al competiției S24H

Ultramaratonistul britanic Dan Lawsonvine în România ca ambasador al competiției internaționale de alergare de anduranță S24H, care va avea loc la Timișoara, în weekendul 25-26 mai 2019.

După experiența plăcută pe care a avut-o în România anul trecut, cu ocazia Campionatului European de 24 ore alergare, Dan a acceptat invitația de a fi ambasador al concursului S24H 2019.

Daniel Lawson este atlet de performanță, ultramaratonist și membru în echipa Marii Britanii de alergare de anduranță – 24 ore. A câștigat Campionatul European de 24 ore de alergare în 2016, cu 261,843 km și s-a clasat pe locul cinci la Campionatul European de 24 ore de alergare 2018 de la Timișoara, când a parcurs 253,4325 km. În 2017, Dan a stabilit recordul cursei Ultrabalaton, alergând221 km în18 ore, 30 minute și 20 secunde, iar în același an a câștigat competiția 400km Ultra Gobi Race cu un timp record de 70 oreși 53 minute.

„Iubesc liniștea dată de alergare, calmul pe care-l găsesc în mintea mea când alerg, timpul petrecut cu mine și legătura puternică pe care o simt cu natura. Și toți oamenii minunați pe care i-am cunoscut datorită alergării.”, ne-a spus Dan Lawson.El consideră că cea mai importantă lecție învățată din ultraalergare se referă la acceptarea momentelor grele ca fiind trecătoare: “Există mereu momente dificile și momente bune. Bucură-te de momentele dificile, pentru că în curând urmează cele bune.”

Cei care își doresc să-l cunoască pe Dan Lawson și să alerge alături de el, o pot face participând la competiția S24Hde la Timișoara, din25-26 mai 2019.

Înscrierile sunt deschiseonline, până pe 5 mai 2019: https://s24h.ro/ro/inscriere/

S24H este un concurs internaţional de alergare de anduranţă organizat de Super Sports Club, susținut de Federaţia Română de Atletismși recunoscut de Asociația Internațională de Ultramaraton (IAU), care i-a acordat distincția de competiție Gold Label ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute de atleti pe traseul concursului. Aflat anul acesta la a patra ediție, S24H se adresează atleților profesioniști sau amatori, pasionați de alergare pe distanțe lungi, dornici să-și testeze limitele fizice și mentale.

S24H presupune parcurgerea unei distanţe cât mai mari în decursul a 6, 12 sau 24 ore de alergare, pe o buclă cu lungimea de 1222,48 metri, asfaltată şi iluminată nocturn, din Parcul Copiilor “Ion Creangă”, Timișoara. Rezultatele finale ale participanților sunt recunoscute în clasamentele internaționale.

Mai multe detalii pe www.s24h.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*