Eveniment

Șoferi, permisul la control

Șoferi, permisul la control

A fost razie noaptea trecută pe drumurile din Timiș! Sute de șoferi s-au ales cu amenzi, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Poliţiştii timişeni au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului şi în comunele limitrofe. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 160.000 lei.
În noaptea de 15 spre 16 martie, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei de Ordine Publică au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe. Astfel, între orele 20.00 – 03.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine public şi rutieră.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.
Au fost verificate 1480 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 355 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de peste 160.000 de lei. Poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 27 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*