Economic

Timișorenii s-au alăturat campaniei“#șîeu”

Timișorenii s-au alăturat campaniei“#șîeu”
Adora Beauty

Un protest inedit a avut loc azi la ora 15.00 și la care și-au anunțat participarea zeci de companii și instituții. Timișorenii s-au alăturat campaniei la nivel național “#șîeu” pentru construcția de autostrăzi. Astfel, zeci de societăți comerciale, printre care fast-fooduri, au oprit activitatea timp de 15 minute.

Protestul a început la ora 15.00, iar în acest interval, angajații au luat o pauză și nu au mai servit clienții.

Ne-am implicat în campanie pentru că trebuie totuși să se facă ceva, să se întâmple ceva de bine. Sperăm, acum să vedem cât de implicați sunt și alții. Noi încercăm să susținem orice demers care presupune sau care ar putea avea ca rezultat o dezvoltare a româniei, pentru că de mizerii ne-am săturat. O să se schimbe ceva cu condiția să participe cât mai mulți în campanie și să participe cât mai mulți și la vot, indiferent cu cine, dar să voteze”, a transmis Călin Popescu, anagajatului unuia dintre fast-food-uri.

Este normal și firesc să susținem ce susțin și alții. Mergem cu căruța cât de curând și pe aia o rupem pe drumuri. Trebuie să spunem ce avem de spus, că dacă nu luăm atitudine, nu are sens, nu schimbăm nimic”, a declarat Dani, managerul unor societăți comerciale.

Campania “#sîeu” a fost inițiată de omul de afaceri modovean Ștefan Madachi.

UPDATE: Primarul Timișoarei, Nicolae Robu alături de consilierul județean PNL, Cosmin Buboi, au protestat pentru construcția de autostrăzi. Edilul se află în drum spre București, iar la ora 15 fix și-a întrerupt călătoria în semn de protest.

video: https://web.facebook.com/172674319443777/videos/2266352400294608/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*