Eveniment

Razie în judeţ. Agenţii de la Rutieră au dat peste 900 de amenzi în 4 zile

Razie în judeţ. Agenţii de la Rutieră au dat peste 900 de amenzi în 4 zile
Adora Beauty

Timp de patru zile, între 11 – 14 martie, poliţiştii rutieri au făcut o razie de amploare.

Astfel, au fost întocmite 5 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 901 de sancţiuni contravenţionale, 196 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 369 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 36 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare. În weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

În 14 martie, în jurul orelor 20:00, polițiștii Secției 1 Rurale Peciu Nou au oprit pentru control pe raza localității Berini, un autoturism, condus de un tânăr de, de 23 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot în 14 martie, în jurul orelor 21:09, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au oprit pentru control pe DN 59 A, un autoturism, condus de un bărbat de, de 51 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*