Social

Foto. Tehnică nouă de intervenţie pentru ISU Timiş

Foto. Tehnică nouă de intervenţie pentru ISU Timiş

În fața Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii timişoreni şi-au prezentat, vineri,  noua tehnică de intervenție, intrată în dotare în 2018 și achiziționată cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

În expoziția statică au fost prezentate:

– Motoferestrău

– Buldoescavator

– Autospecială pentru transport câine de căutare-salvare

– Motocicletă de căutare-salvare

– Container tip Benă (2 bucăți)

– Încărcător saci cu nisip (2 bucăți)

– Drujbă specială de tăiat betonul

– Cort sală de mese.

“Ţinând cont de importanţa activităţii ISU şi de siguranţa cetăţenilor, în fiecare an suntem concetraţi să asigurăm în mare parte solicitările Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Astăzi am inaugurat echipamente în valoare de 1.050.000 de lei din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Timiş şi sper ca acestea să asigure în continuare profesionalismul de care au dat dovadă pompierii din judeţul Timiş”, a declarat, vineri, preşedintele CJT, Călin Dobra.

„În anul 2018 ne-am orientat spre echipamente pentru situaţii de urgenţă, cutremure, prăbuşiri de clădiri pentru identificarea eventualelor victime. Sunt echipamente care vor deservi toate cele şapte unităţi ISU din judeţul Timiş. În premieră pentru regiune, avem un buldoexcavator roşu pentru intervenţia în medii dificile”, a precizat Lucian Mihoc, şeful ISU Timiş.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*